Adresseoplysninger

Skaffervej 6
2400 København NV

Ledelsen

​Khosrow Bayat  // Assad Keblaw

Kontaktinformationer​

Telefon: 3582 3581

E-mail: info@sjakket.dk 

Lokalerne på Skaffervej:

Åbner hver dag kl. 9 -21

​Sjakket søger frivillige

Kunne du tænke dig at bruge et par timer om ugen på at være lektiehjælper, dyrke idræt eller lave sund-kost værksted med Sjakkets børn og unge?

Sjakkets helhedsorienterede forebyggende pædagogiske indsats foregår i dag i multihaller på Skaffervej 6, 2400 København NV.

Det samlede tilbud omfatter fodbold, basket, volleybold, bordtennis, rulleskøjter, rullehockey, hockey, trampolin, boksning og klatring. På 1. sal er der sund-kost værksted, computer-café, lektiecafé, indendørs spil og tegneværksteder samt biografeftermiddage. Dertil kommer rådgivning til de unge, forældresamarbejde samt mulighed for inddragelse i Sjakkets øvrige aktiviteter.

I efteråret knyttes der desuden en bus til projektet, så børnene og de unge både kan få værested med mulighed for lektiecafé og samtidig komme ud og opleve andre dele af det danske samfund.

I den forbindelse har vi brug for frivillige voksne, der kan støtte børnene i deres faglige og sociale udvikling.

Der er behov for frivillig hjælp alle hverdage mellem kl. 16 og 18:30. Som frivillig indgår du i en vagtplan, som Sjakkets faste medarbejdere har ansvaret for, og det er naturligvis op til dig og dine ressourcer, hvor meget tid du vil bruge.

Vi stiller ikke krav til, om du har erfaring med at undervise eller er elitegymnast. Til gengæld forventer vi, at du er stabil og motiveret for at gøre en forskel for andre.

Resultatet af Sjakkets arbejde gennem mere end 10 år med staveundervisning, lektiehjælp og fritidsaktiviteter til børn og unge har betydet, at de unge har styrket deres selvtillid. De får simpelthen bedre karakterer og bliver gladere for at gå i skole. Samtidig har det været muligt at holde dem væk fra uroskabende adfærd og kriminelle miljøer.

Mere end 200 børn og unge af begge køn i alderen 6-13 år benytter hver måned Sjakkets fritidsaktiviteter.

Er du interesseret, så læs mere på hjemmeside eller kontakt os på tlf. 3582 3581 eller info@sjakket.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Sjakket!​

​Kontaktinformationer

Skaffervej 6

2400 København NV

Telefon: 3582 3581

E-mail: info@sjakket.dk

Ledelse:

Khosrow Bayat

Assad Keblawi

Falske indsamlere.

Der er falske indsamlere, der siger de er fra Sjakket. Vi vil understrege der er ingen indsamling fra Sjakket.

Lokalerne på Skaffervej:

Åbner hver dag kl​. 9 - 21