Adresseoplysninger

Skaffervej 6
2400 København NV

Ledelsen

​Khosrow Bayat  // Assad Keblawi

Kontaktinformationer​

Telefon: 3582 3581

E-mail: info@sjakket.dk 

Lokalerne på Skaffervej:

Åbner hver dag kl. 9 -21

Sjakket

Sjakket​ blev oprettet i 1991 som frivillig organisation (NGO) med det formål at skabe trygge rammer til socialt udsatte og kriminalitetstruede børn og unge i Københavns nordvestkvarter (både drenge og piger) og give dem mulighed for udfoldelse af positiv adfærd.

Sjakket består af:

Fonden Sjakket ​har til formål at skabe rammer for aktiviteter og alternative miljøer for socialt udsatte børn og unge og således medvirke til at forbedre deres vilkår. 

Fonden ejer lokalerne på Skaffervej i Københavns nordvestkvarter. Lokalerne​består af to sammenhængende idrætshaller med tilhørende undervisnings- og mødelokaler, køkken og lydstudie.​

Fonden modtager tilskud fra Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning til at drive kultur- og fritidsaktiviteter for børn og unge.

Den selvejende institution Sjakket (DSI Sjakket)​driver konkrete aktiviteter med socialt indhold for børn og unge, som på grund af sociale og adfærdsmæssige problemer ikke benytter de offentlige dagbehandlings-, rådgivnings- eller klubaktiviteter.​

DSI Sjakket har driftsoverenskomst med Københavns Kommunes Socialforvaltning om en helhedsorienteret indsats for børn og unge i alderen 6-13 år.

Foreningen Sjakket​danner ramme om de interesser unge har for at møde og udvikle demokratiske samarbejdsformer. 

Foreningen er også omdrejningspunktet for frivillige og andre sympatisører af Sjakket. Foreningen​driver fritidsaktiviteter i lokalerne på Skaffervej og ​har egen Facebook-side (>Foreningen Sjakket<).

Sjakkets ledelse består af Khosrow Bayat og Assad Keblawi (tlf. 3582 3581 - mail:​info@sjakket.dk)​

​Kontaktinformationer

Skaffervej 6

2400 København NV

Telefon: 3582 3581

E-mail: info@sjakket.dk

Ledelse:

Khosrow Bayat

Assad Keblawi

Falske indsamlere.

Der er falske indsamlere, der siger de er fra Sjakket. Vi vil understrege der er ingen indsamling fra Sjakket.

Lokalerne på Skaffervej:

Åbner hver dag kl​. 9 - 21