Bog om Sjakkets inkluderende pædagogik​

Sjakket

Sjakket​ blev oprettet i 1991 som frivillig organisation (NGO) med det formål at skabe trygge rammer til socialt udsatte og kriminalitetstruede børn og unge i Københavns nordvestkvarter (både drenge og piger) og give dem mulighed for udfoldelse af positiv adfærd.

Sjakket består af:

Fonden Sjakket ​har til formål at skabe rammer for aktiviteter og alternative miljøer for socialt udsatte børn og unge og således medvirke til at forbedre deres vilkår. 

Fonden ejer lokalerne på Skaffervej i Københavns nordvestkvarter. Lokalerne​består af to sammenhængende idrætshaller med tilhørende undervisnings- og mødelokaler, køkken og lydstudie.​

Fonden modtager tilskud fra Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning til at drive kultur- og fritidsaktiviteter for børn og unge.

Den selvejende institution Sjakket (DSI Sjakket)​driver konkrete aktiviteter med socialt indhold for børn og unge, som på grund af sociale og adfærdsmæssige problemer ikke benytter de offentlige dagbehandlings-, rådgivnings- eller klubaktiviteter.​

DSI Sjakket har driftsoverenskomst med Københavns Kommunes Socialforvaltning om en helhedsorienteret indsats for børn og unge i alderen 6-13 år.

Foreningen Sjakket​danner ramme om de interesser unge har for at møde og udvikle demokratiske samarbejdsformer. 

Foreningen er også omdrejningspunktet for frivillige og andre sympatisører af Sjakket. Foreningen​driver fritidsaktiviteter i lokalerne på Skaffervej og ​har egen Facebook-side (>Foreningen Sjakket<).

Sjakkets ledelse består af Khosrow Bayat og Assad Keblawi (tlf. 3582 3581 - mail:​info@sjakket.dk)​

Skriv til os

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt DSI Sjakket

​Herunder kan du finde vores adresse- og kontaktinformationer samt information om ledelse og åbningstider.

Kontaktinformation

Telefon: 35 82 35 81

E-mail: info@sjakket.dk

Skaffervej 6,

2400 København NV

Find vej her

Åbningstider

Åbner hver dag kl​. 9 - 21

Ledelse

Khosrow Bayat

Assad Keblawi

Sjakket – CVR: 17107607